Igehirdetések

2021-06-20 - Keresztyén vezető

Lomentné Szopkó Tünde

Tárogató hangverseny július 12-én

tárogató hangverseny

Pünkösdi istentiszteletek - 2021

pünkösd

Napközis gyerektábor 2021

tábor

Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket gyülekezetünk gyermekeknek szóló nyári programjáról! Ezen a nyáron is szeretnénk a családoknak segítséget nyújtani abban, hogy gyermekük tartalmasan töltse napjait egy gyülekezeti nyári napközis táborban. Célunk az, hogy a gyermekek a személyes odafigyelés, a közösségi játék, a zene, az éneklés, a bibliai témát feldolgozó csoportmunka során lelkileg egyre kiegyensúlyozottabbá váljanak, és nap, mint nap pozitív élményekkel, új barátságok örömével térjenek haza.

Időpont: június 28-tól július 2-ig naponta 8-16 óráig.

 

Gyülekezeti tábor Mátraházán - PONTOSÍTOTT ÁRAKKAL

tábor

 

A szórólap letölthető PDF formátumban. Kattintson ide!

Adó 1 felajánlás orgonánk javára

orgona

 

orgona

Adó 1 felajánlás Egyházunk javára

 

Levél református egyháztagoknak

Szeretettel adjuk közre levelünket, melyet református gyülekezeti tagjainknak, egyháztagjainknak fogalmaztunk. A levelet a képre kattintva tudja megnyitni.

levél

Kapcsolatfelvételi lap

Kapcsolatfelvételi lap

A Hajdúböszörmény Bocskai téri Református Egyházközség tagjai számára az adatok pontosításához készült űrlap. Az űrlap kitöltése teljesen önkéntes. Egyházközségünk betartja a vonatkozó adatkezelési szabályokat, melyeket részletesen a Lelkészi Hivatalban tekinthet meg (4220 Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 1.; T:06-52-229-998; Email: hajduboszormeny-bocskai.ter@reformatus.hu)
Ha szeretné felvenné venni gyülekezetünk lelkipásztoraival a kapcsolatot, vagy szeretne gyülekezetünk tagja lenni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Az űrlapot az alábbi linkre kattintva érheti el és töltheti ki:

https://forms.gle/WfXQwkCzzXvnDMn66 

Amennyiben az interneten tölti ki az űrlapot, és a későbbiekben levelünk mellékleteként is eljut önhöz, nem szükséges újból kitöltenie, csak ha valami változást szeretne közölni.

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el

Református hitoktatás városunkban

Hogyan lehetünk jobb férjek és jó apák Isten segítségével?

Erre a mindnyájunkat foglalkoztató kérdésre keressük a bibliai válaszokat a Bocskai téri Gyülekezet férfikörében. Ha érdeklődik, ha szeretne válaszokat kapni kérdéseire, ha hitelesebb, jobb férj és apa szeretne lenni, akkor vegyen részt a Férfikör online alkalmain minden hónap 1. és 3. szerda este 18 és 20 óra között! Kattintson erre a linkre szerdán 18 órakor:

https://meet.jit.si/Ferfikor_online_HB_Bocskai_ter

Férjek és apák a Bibliában, akiktől tanulhatunk:

  • Ádám – a rossz példa
  • Ábrahám – aki állandóan kitalál valamit
  • Izsák ésZakariás – akik imádkoztak a feleségükért (1Móz 25,21; Lk 1,13)
  • stb.

 

legjobb apa